JetFoam je prvo na svijetu film-forming pjenilo bez fluora, namijenjeno specijalno za upotrebu na aerodromskim rizicima kao što je Jet-A1. Pjenilo je potpuno Newtonsko, što jamči da nema problema povezanih s njegovim uvođenjem u sustav gašenja vatrogasnog vozila. JetFoam također premašuje zahtjeve za performanse ICAO razina B. Ono teče i ponaša se baš kao voda. Većina drugih pjenila bez fluora imaju viskozitet od 1.220 – 3.200 mm/s2, a granica koju postavlja ICAO je 200 mm/s2. Viskozitet JetFoam je svega 2 mm/s2. Detalji u prospektu u nastavku: Jetfoam 1_HR.pdf JetFoam 3_HR.pdf JetFoam 6_HR.pdf
Meni

JETFOAM

  • JETFOAM

Kratki opis

JetFoam je prvo na svijetu film-forming pjenilo bez fluora, namijenjeno specijalno za upotrebu na aerodromima.Godine 2016, JetFoam je dobio zlatno odličje za Najbolju ekološku praksu u konkurenciji nagrada Green Apple. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

JetFoam je prvo na svijetu film-forming pjenilo bez fluora, namijenjeno specijalno za upotrebu na aerodromskim rizicima kao što je Jet-A1.

Pjenilo je potpuno Newtonsko, što jamči da nema problema povezanih s njegovim uvođenjem u sustav gašenja vatrogasnog vozila.

JetFoam također premašuje zahtjeve za performanse ICAO razina B. Ono teče i ponaša se baš kao voda. Većina drugih pjenila bez fluora imaju viskozitet od 1.220 – 3.200 mm/s2, a granica koju postavlja ICAO je 200 mm/s2. Viskozitet JetFoam je svega 2 mm/s2.

Detalji u prospektu u nastavku:

Jetfoam 1_HR.pdf

JetFoam 3_HR.pdf

JetFoam 6_HR.pdf