EXPANDOL je vrhunsko vatrogasno pjenilo za visoku ekspanziju pjene, namjenjeno za gašenje i osiguravanje požara zapaljivih tekućih ugljikovodika. Njegov jedinstveni sastav predstavlja mješavinu visoko učinskih sintetičkih sredstava za pjenjenje i stabilizatora pjene, specijalno odabranih tako da stvaraju iznimno stabilnu, dugovječnu pjenu. Dizajniran je tako, da mu je primarna svrha stvaranje pjene srednje i visoke ekspanzije, a efikasan je na širokom spektru požara zapaljivih tvari klase A i klase B. Gotova pjena ima karakteristike iscjeđivanja daleko superiorne onima kod standardnih detergentnih pjenila, što povećava njenu sposobnost prenošenja vode do požara, čime daje pozitivan doprinos učinkovitom gašenju vatre.
Meni

EXPANDOL

  • EXPANDOL
  • industrialandmar.jpeg
  • EXPANDOL
  • industrialandmar.jpeg

Kratki opis

EXPANDOL se koristi i pri potpunom poplavljivanju požarnih zona u kojima gore požari klase A sa srednjom ekspanzijom i klase B s visokom ekspanzijom. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

EXPANDOL je vrhunsko vatrogasno pjenilo za visoku ekspanziju pjene, namjenjeno za gašenje i osiguravanje požara zapaljivih tekućih ugljikovodika.

Njegov jedinstveni sastav predstavlja mješavinu visoko učinskih sintetičkih sredstava za pjenjenje i stabilizatora pjene, specijalno odabranih tako da stvaraju iznimno stabilnu, dugovječnu pjenu.

Dizajniran je tako, da mu je primarna svrha stvaranje pjene srednje i visoke ekspanzije, a efikasan je na širokom spektru požara zapaljivih tvari klase A i klase B.

Gotova pjena ima karakteristike iscjeđivanja daleko superiorne onima kod standardnih detergentnih pjenila, što povećava njenu sposobnost prenošenja vode do požara, čime daje pozitivan doprinos učinkovitom gašenju vatre.