Koristi SE u visokorizičnim situacijama, gdje se ugljikovodici (kao što su sirova nafta, benzin, diesel gorivo i avionski kerozin) skladište, procesiraju ili transportiraju. U širokoj je primjeni na vozilima za brzu intervenciju (RIV) većih međunarodnih aerodroma i vojnih baza, gdje je brzo gašenje s ograničenim količinama pjene bitno za spašavanje ljudskih života. Uobičajeno se primjenjuje i kod skladišnih rezervoara ugljikovodika, procesnih površina, skladišta, kamion/vagon pretakališta, elektrana, pomorskih terminala ili offshore platformi. Tridol C 6 je jedinstvena kombinacija ugljikovodičnih i fluorokemijskih površinski aktivnih tvari. Tridol C 6 na neupaljenim prolivenim lokvama ugljikovodika stvara pokrivač pjene koji guši isparavanje. Tridol C 6 se uz to može koristiti i kao sredstvo za močenje pri gašenju požara A klase, materijala kao što su drvo, papir i auto-gume.
Meni

TRIDOL C6

  • TRIDOL C6

Kratki opis

Tridol C 6 je ekonomično sintetičko pjenilo koje stvara zaštitni film (AFFF). prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Koristi SE u visokorizičnim situacijama, gdje se ugljikovodici (kao što su sirova nafta, benzin, diesel gorivo i avionski kerozin) skladište, procesiraju ili transportiraju.

U širokoj je primjeni na vozilima za brzu intervenciju (RIV) većih međunarodnih aerodroma i vojnih baza, gdje je brzo gašenje s ograničenim količinama pjene bitno za spašavanje ljudskih života. Uobičajeno se primjenjuje i kod skladišnih rezervoara ugljikovodika, procesnih površina, skladišta, kamion/vagon pretakališta, elektrana, pomorskih terminala ili offshore platformi.

Tridol C 6 je jedinstvena kombinacija ugljikovodičnih i fluorokemijskih površinski aktivnih tvari.

Tridol C 6 na neupaljenim prolivenim lokvama ugljikovodika stvara pokrivač pjene koji guši isparavanje.

Tridol C 6 se uz to može koristiti i kao sredstvo za močenje pri gašenju požara A klase, materijala kao što su drvo, papir i auto-gume.