Membrana visoke gustoće od polietilenskog filma, laminirana na polipropilenski supstrat. Financijski najpovoljnija zaštita od određenih kemikalija. Izrađeni sa šivanim i ljepljenim šavovima za odličnu zaštitu i čvrstoću. Dizajn uključuje dvostruki patent zatvarač i preklop koji se koriste za prednje zatvaranje kombinezona (za vrhunsku zaštitu i jednostavnost pri oblačenju i skidanju kombinezona). Vrlo lagan i fleksibilan materijal za optimalnu udobnost i zaštitu. Jastučićima podstavljena koljena za veliku trajnost i komfor. Uočljiva žuta boja kombinezona za brzu identifikaciju i uočavanje. ChemMAX 1 objedinjuje odličnu kemijsku barijeru koja je u mnogim slučajevima bolja od konkurentskih proizvoda istog cjenovnog razreda te osim toga imate veoma konkurentnu cijenu kako biste mogli umanjiti troškove potrebne za kupnju skupih kemijskih odijela. Pogledajte ChemMAX tablicu vremena probijanja kemikalija za informacije o specifčnim kemikalijama s kojima se susrećete. Unatoč učinkovitoj kemijskoj barijeri, ChemMAX 1 zaštitni kombinezon je lagan i fleksibilan kako bi pružio visoki stupanj udobnosti korisniku ovog tipa odijela.
Meni

ChemMAX 2

  • ChemMAX 2
  • chemax2-500×500.jpg
  • chemmax-2-actionmedium.jpg
  • ChemMAX 2
  • chemax2-500×500.jpg
  • chemmax-2-actionmedium.jpg

Kratki opis

ChemMAX 2 je lagano odijelo za zaštitu od prskanja i raspršivanja opasnih kemikalija pri radu s kemikalijama tipa 3 i 4 (tekućine u obliku mlaza i tekućine u raspršenom obliku). prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Membrana visoke gustoće od polietilenskog filma, laminirana na polipropilenski supstrat. Financijski najpovoljnija zaštita od određenih kemikalija. Izrađeni sa šivanim i ljepljenim šavovima za odličnu zaštitu i čvrstoću. Dizajn uključuje dvostruki patent zatvarač i preklop koji se koriste za prednje zatvaranje kombinezona (za vrhunsku zaštitu i jednostavnost pri oblačenju i skidanju kombinezona).

Vrlo lagan i fleksibilan materijal za optimalnu udobnost i zaštitu. Jastučićima podstavljena koljena za veliku trajnost i komfor. Uočljiva žuta boja kombinezona za brzu identifikaciju i uočavanje.

ChemMAX 1 objedinjuje odličnu kemijsku barijeru koja je u mnogim slučajevima bolja od konkurentskih proizvoda istog cjenovnog razreda te osim toga imate veoma konkurentnu cijenu kako biste mogli umanjiti troškove potrebne za kupnju skupih kemijskih odijela. Pogledajte ChemMAX tablicu vremena probijanja kemikalija za informacije o specifčnim kemikalijama s kojima se susrećete. Unatoč učinkovitoj kemijskoj barijeri, ChemMAX 1 zaštitni kombinezon je lagan i fleksibilan kako bi pružio visoki stupanj udobnosti korisniku ovog tipa odijela.