Trajno plinonepropusno zaštitno odijelo tip 1a, za intervencijske timove, prema EN 943-2, koje u potpunosti zatvara korisnika i dišni aparat. Dostupno sa (GTVB) ili bez (GTB) sustava unutarnje ventilacije unutar odijela. Izrada odijela iz mehanički superiornih materijala Viton/Butil/Viton ili Viton Laminat. Životni vijek: 10 godina, obavezno testiranje jedanput godišnje. Kompatibilni s dišnim aparatima svih proizvođača. Dvostruki vizir otporan na udare i kemikalije, s trajnom zaštitom od zamagljivanja. Specijalni plinonepropusni patent zatvarač zaštićen preklopom od osnovnog mateijala, za najteže uvjete. Ispušni ventili osiguravaju da promjena tlaka u odijelu ne prijeđe 1mbar tijekom 1 minute, te da nadtlak unutar odijela ne prijeđe 4mbar, kao što traži europska norma. Kemijski visokootporne HazMax zaštitne čizme s čeličnom kapicom i čeličnom antiperforacijskom pločicom, mogu biti spojene s odijelom ili pričvšćene pomoću prstena koji omogućava skidanje i zamjenu čizama. Neoprenske rukavice s unutarnjim SilverShield kemijskim rukavicama koje se na odijelo spajaju pomoću specijalnog mehanizma za fiksiranje - jednostavna zamjena rukavica. Unutarnji remena za podešavanje i prilagodbu. Sva Respirex GTB/GTVB odijela nose oznaku CE prema EN 943-2 i u širokoj je upotrebi interventnih timova u zemljama diljem svijeta. U GTVB izvedbu odijela ugrađen je unutarnji ventilacijski sustav koji konstantno koristi zrak iz dišnog aparata za ventilaciju unutar odijela. Odijelo se može dobiti i s ugrađenim prolaznim priključkom za vanjsku dobavu zraka putem zračnog voda. Dostupne veličine odijela: S, M, L, XL i XXL. Dostupne veličine HazMax čizama na odijelu: 35 - 50.
Meni

Respirex GTB/GTVB trajno plinonepropusno odijelo, tip 1a

  • Respirex GTB/GTVB trajno plinonepropusno odijelo, tip 1a
  • 001.jpg
  • gtb_type_1_frontmedium.jpg
  • Respirex GTB/GTVB trajno plinonepropusno odijelo, tip 1a
  • 001.jpg
  • gtb_type_1_frontmedium.jpg

Kratki opis

Trajno plinonepropusno zaštitno odijelo tip 1a, za intervencijske timove, prema EN 943-2, koje u potpunosti zatvara korisnika i dišni aparat. Dostupno sa (GTVB) ili bez (GTB) sustava unutarnje ventilacije unutar odijela. Izrada iz mehanički superiornih materijala Viton/Butil/Viton ili Viton Laminat. Životni vijek: 10 godina, obavezno testiranje jedanput godišnje. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Trajno plinonepropusno zaštitno odijelo tip 1a, za intervencijske timove, prema EN 943-2, koje u potpunosti zatvara korisnika i dišni aparat. Dostupno sa (GTVB) ili bez (GTB) sustava unutarnje ventilacije unutar odijela.

Izrada odijela iz mehanički superiornih materijala Viton/Butil/Viton ili Viton Laminat.

Životni vijek: 10 godina, obavezno testiranje jedanput godišnje.

Kompatibilni s dišnim aparatima svih proizvođača.

Dvostruki vizir otporan na udare i kemikalije, s trajnom zaštitom od zamagljivanja.

Specijalni plinonepropusni patent zatvarač zaštićen preklopom od osnovnog mateijala, za najteže uvjete.

Ispušni ventili osiguravaju da promjena tlaka u odijelu ne prijeđe 1mbar tijekom 1 minute, te da nadtlak unutar odijela ne prijeđe 4mbar, kao što traži europska norma.

Kemijski visokootporne HazMax zaštitne čizme s čeličnom kapicom i čeličnom antiperforacijskom pločicom, mogu biti spojene s odijelom ili pričvšćene pomoću prstena koji omogućava skidanje i zamjenu čizama.

Neoprenske rukavice s unutarnjim SilverShield kemijskim rukavicama koje se na odijelo spajaju pomoću specijalnog mehanizma za fiksiranje – jednostavna zamjena rukavica.

Unutarnji remena za podešavanje i prilagodbu.

Sva Respirex GTB/GTVB odijela nose oznaku CE prema EN 943-2 i u širokoj je upotrebi interventnih timova u zemljama diljem svijeta.

U GTVB izvedbu odijela ugrađen je unutarnji ventilacijski sustav koji konstantno koristi zrak iz dišnog aparata za ventilaciju unutar odijela.

Odijelo se može dobiti i s ugrađenim prolaznim priključkom za vanjsku dobavu zraka putem zračnog voda.

Dostupne veličine odijela: S, M, L, XL i XXL.

Dostupne veličine HazMax čizama na odijelu: 35 – 50.