Lagana PVC kapuljača dizajnirana za korištenje sa samopogonjenim Flo-Pod respiratorom i P3 filterom, za zaštitu od sitnih krutih i tekućih čestica, prašine, dima, mikroorganizama i radioaktivnih čestica, dostupna s 4-satnom ili 8-satnom baterijom. Inovativni ergonomski dizajn za veću razinu zaštite i udobnost prilikom korištenja Regulaciju tlaka vrši se preko ispušnog ventila. Elastični ovratnik sa mogučnošću zatezanja za još bolje prijanjanje. Remen na prsima za stezanja s brzom kopčom. Svi rezervni dijelovi su osigurani.
Meni

Flo-Pod PVC kapuljača

  • Flo-Pod PVC kapuljača
  • flo-pod_hood_side1medium.jpg
  • Flo-Pod PVC kapuljača
  • flo-pod_hood_side1medium.jpg

Kratki opis

Lagana PVC kapuljača dizajnirana za korištenje sa samopogonjenim Flo-Pod respiratorom i P3 filterom, za zaštitu od sitnih krutih i tekućih čestica, prašine, dima, mikroorganizama i radioaktivnih čestica, dostupna s 4-satnom ili 8-satnom baterijom. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Lagana PVC kapuljača dizajnirana za korištenje sa samopogonjenim Flo-Pod respiratorom i P3 filterom, za zaštitu od sitnih krutih i tekućih čestica, prašine, dima, mikroorganizama i radioaktivnih čestica, dostupna s 4-satnom ili 8-satnom baterijom.

Inovativni ergonomski dizajn za veću razinu zaštite i udobnost prilikom korištenja

Regulaciju tlaka vrši se preko ispušnog ventila.

Elastični ovratnik sa mogučnošću zatezanja za još bolje prijanjanje.

Remen na prsima za stezanja s brzom kopčom.

Svi rezervni dijelovi su osigurani.