Membrana visoke gustoće od polietilenskog filma, laminirana na polipropilenski supstrat. Vrlo lagan i fleksibilan materijal za optimalnu udobnost i zaštitu. Jastučićima podstavljena koljena za veliku trajnost i komfor. Uočljiva žuta boja kombinezona za brzu identifikaciju i uočavanje. ChemMAX 1 objedinjuje odličnu kemijsku barijeru koja je u mnogim slučajevima bolja od konkurentskih proizvoda istog cjenovnog razreda te osim toga imate veoma konkurentnu cijenu kako biste mogli umanjiti troškove potrebne za kupnju skupih kemijskih odijela. Pogledajte ChemMAX tablicu vremena probijanja kemikalija za informacije o specifčnim kemikalijama s kojima se susrećete. Unatoč učinkovitoj kemijskoj barijeri, ChemMAX 1 zaštitni kombinezon je lagan i fleksibilan kako bi pružio visoki stupanj udobnosti korisniku ovog tipa odijela.
Meni

ChemMAX 1

  • ChemMAX 1
  • lakelandchemmax1chemicalprotectivegarmentc70140medium.jpg
  • lak_c5412-b-700×700.jpg
  • chemmax-1-action_1medium.jpg
  • ChemMAX 1
  • lakelandchemmax1chemicalprotectivegarmentc70140medium.jpg
  • lak_c5412-b-700×700.jpg
  • chemmax-1-action_1medium.jpg

Kratki opis

ChemMAX kemijsko zaštitno odijelo spada u kategoriju zaštitnih kombinezona ograničene uporabe a služi za za zaštitnu od opasnih kemikalija. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Membrana visoke gustoće od polietilenskog filma, laminirana na polipropilenski supstrat.

Vrlo lagan i fleksibilan materijal za optimalnu udobnost i zaštitu. Jastučićima podstavljena koljena za veliku trajnost i komfor. Uočljiva žuta boja kombinezona za brzu identifikaciju i uočavanje.

ChemMAX 1 objedinjuje odličnu kemijsku barijeru koja je u mnogim slučajevima bolja od konkurentskih proizvoda istog cjenovnog razreda te osim toga imate veoma konkurentnu cijenu kako biste mogli umanjiti troškove potrebne za kupnju skupih kemijskih odijela. Pogledajte ChemMAX tablicu vremena probijanja kemikalija za informacije o specifčnim kemikalijama s kojima se susrećete. Unatoč učinkovitoj kemijskoj barijeri, ChemMAX 1 zaštitni kombinezon je lagan i fleksibilan kako bi pružio visoki stupanj udobnosti korisniku ovog tipa odijela.