Kombinezon od mikroporoznog laminiranog polietilena sa prošivenim spojevima. Mikroporozni film pruža visoku zaštitu od tekućina i prašina, a istovremeno omogućuje odvođenje vodene pare (visoki MVTR). Mikroporozni laminat kombinira visoku čvrstoću, vrhunsku zaštitu i udobnu, mekanu i fleksibilnu tkaninu. Posebno ergonomski dizajnirano da omogućuje savršeno pristajanje i veliku slobodu kretanja. Primjena u brodogradnji, farmaceutskoj indistriji, forenzici, u radu s insekticidima/pesticidima, bojama/lakovima, kod čišćenja i održavanja itd. Iako je Micromax NS u skladu sa standardom za zaštitnu odjeću koja štiti od  bioloških / infektivnih agenasa, spojevi na šavovima nisu u potpunosti zatvoreni, stoga bismo za primjenu kod takvih opasnosti uključujući i zaštitu od krvi i tjelesnih tekućina, preporučili  Micromax TS - istu tkaninu ali koja ima zalijepljene i zapečaćene šavove te je također certificirana u skladu s ovim standardom. CERTIFIKACIJA: EN 13034 (Tip 6) EN 13982 (Tip 5) EN 1073 (Radioaktivne prašine) EN 1149-5 (Antistatično) EN 14126 (Infektivni agensi / krv i tjelesne tekućine)
Meni

MicroMAX® NS

  • MicroMAX® NS
  • lakeland-_micromax_spraying.jpg
  • MicroMAX® NS
  • lakeland-_micromax_spraying.jpg

Kratki opis

MicroMAX® NS od mikroporoznog laminata nudi vrhunsku zaštitu od tekućina i prašina (tip 5 i 6) uz dobru udobnost i trajnost. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Kombinezon od mikroporoznog laminiranog polietilena sa prošivenim spojevima. Mikroporozni film pruža visoku zaštitu od tekućina i prašina, a istovremeno omogućuje odvođenje vodene pare (visoki MVTR).

Mikroporozni laminat kombinira visoku čvrstoću, vrhunsku zaštitu i udobnu, mekanu i fleksibilnu tkaninu. Posebno ergonomski dizajnirano da omogućuje savršeno pristajanje i veliku slobodu kretanja.

Primjena u brodogradnji, farmaceutskoj indistriji, forenzici, u radu s insekticidima/pesticidima, bojama/lakovima, kod čišćenja i održavanja itd.

Iako je Micromax NS u skladu sa standardom za zaštitnu odjeću koja štiti od  bioloških / infektivnih agenasa, spojevi na šavovima nisu u potpunosti zatvoreni, stoga bismo za primjenu kod takvih opasnosti uključujući i zaštitu od krvi i tjelesnih tekućina, preporučili  Micromax TS – istu tkaninu ali koja ima zalijepljene i zapečaćene šavove te je također certificirana u skladu s ovim standardom.

CERTIFIKACIJA:
EN 13034 (Tip 6)
EN 13982 (Tip 5)
EN 1073 (Radioaktivne prašine)
EN 1149-5 (Antistatično)
EN 14126 (Infektivni agensi / krv i tjelesne tekućine)