USAR "RESCUE FLEX"odijelo specijalno dizajnirano za traganje i spašavanje i tehničke intervencije s mogućnosšću spajanja jakne i hlača u kombinezon pomoću patent zatvarača. Ugrađeni vatrootporni materijali te GoreTex ili Crosstech mebrana osiguravaju vrhunsku zaštitu uz odličnu dišljivost. Kratka jakna s Kevlar ojačanjima na laktovima i dodatnim silikonskim premazom za zaštitu od abrazije. Ergonomski dizajnirane hlače također s Kevlar ojačanjima na koljenim i dodatnim silikonskim premazom za zaštitu od abrazije. Podstava je laminirana na membranu tako da odijelo praktički ima samo dva sloja i izuzetno je dišljivo. Mogućnost odabira više vrsta negorivih materijala za vanjsku školjku: - Nomex Delta T, - Protex/Pamuk, - Aramid/FRViskoza, - Kermel - PBI,... Mogućnost odabira laminirane vodne membrane s negorivom podstavom: - GoreTex Fireblocker, - Crosstech Fireblocker, - PU membrana,... Standardne boje odijela su narančasta, tamnoplava, crvena i krem smeđa. 28 veličinskih brojeva osigurava vrlo dobro pristajanje svakoj osobi. Mogućnost odabira vanjskih i unutarnjih džepova na jakni i hlačama, tiska na leđa i našivke, običnih ili dišljivih refleksnih traka, čuvara šavova i mnogih drugih dodataka... sve prema želji kupca. Kupnjom Bristol "RESCUE FLEX" odijela sami možete složiti svoj model koji vam najviše odgovara u smislu odabira dodataka na odijelu.
Meni

Bristol RescueFlex USAR odijelo za spašavanje

  • Bristol RescueFlex USAR odijelo za spašavanje
  • usarbristol1web.jpg
  • usarbristol3web.jpg
  • usarbristol4web.jpg
  • usarbristol5londonweb.jpg
  • Bristol RescueFlex USAR odijelo za spašavanje
  • usarbristol1web.jpg
  • usarbristol3web.jpg
  • usarbristol4web.jpg
  • usarbristol5londonweb.jpg

Kratki opis

USAR "RESCUE FLEX" odijelo specijalno dizajnirano za traganje i spašavanje iz ruševina s mogućnosšću spajanja jakne i hlača u kombinezon pomoću patent zatvarača. Ugrađeni vatrootporni materijali te GoreTex ili Crosstech mebrana osiguravaju vrhunsku zaštitu uz odličnu dišljivost. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

USAR “RESCUE FLEX”odijelo specijalno dizajnirano za traganje i spašavanje i tehničke intervencije s mogućnosšću spajanja jakne i hlača u kombinezon pomoću patent zatvarača. Ugrađeni vatrootporni materijali te GoreTex ili Crosstech mebrana osiguravaju vrhunsku zaštitu uz odličnu dišljivost.

Kratka jakna s Kevlar ojačanjima na laktovima i dodatnim silikonskim premazom za zaštitu od abrazije. Ergonomski dizajnirane hlače također s Kevlar ojačanjima na koljenim i dodatnim silikonskim premazom za zaštitu od abrazije.

Podstava je laminirana na membranu tako da odijelo praktički ima samo dva sloja i izuzetno je dišljivo.

Mogućnost odabira više vrsta negorivih materijala za vanjsku školjku:
– Nomex Delta T,
– Protex/Pamuk,
– Aramid/FRViskoza,
– Kermel
– PBI,…

Mogućnost odabira laminirane vodne membrane s negorivom podstavom:
– GoreTex Fireblocker,
– Crosstech Fireblocker,
– PU membrana,…

Standardne boje odijela su narančasta, tamnoplava, crvena i krem smeđa. 28 veličinskih brojeva osigurava vrlo dobro pristajanje svakoj osobi. Mogućnost odabira vanjskih i unutarnjih džepova na jakni i hlačama, tiska na leđa i našivke, običnih ili dišljivih refleksnih traka, čuvara šavova i mnogih drugih dodataka… sve prema želji kupca. Kupnjom Bristol “RESCUE FLEX” odijela sami možete složiti svoj model koji vam najviše odgovara u smislu odabira dodataka na odijelu.