Nova Bristol revolucionarna potkapa dizajnirana je kao odgovor na nedavna istraživanja koja dovode u vezu izloženost česticama dima i više stope raka kod vatrogasaca. Usporedna ispitivanja pokazala su da standardna potkapa  zaustavlja 48,8% čestičnog zagađenja, dok nova potkapa za zaštitu od čestica zaustavlja 99,8%  zagađenja. Posebno nudi vrhunsku zaštitu oko vrata i gornje čeljusti: područja tijela poznata kao osobito osjetljiva na onečišćenje dima. Potkapa je lagana, meka i dišljiva, dozvoljava odavanje tjelesne topline i vlage, pa pomaže pri smanjivanju toplinskog stresa. Dolazi u dvije vrste materijala: Nomex (tamnoplava) i PBI (zlatno žuta). Veličine: medium, large Certifikacija: HRN EN 13911:2017.
Meni

Bristol NanoFlex potkapa

  • Bristol NanoFlex potkapa

Kratki opis

Nova Bristol revolucionarna potkapa koja dokazano filtrira 99.8% štetnih čestica. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

NOVO

Opis

Nova Bristol revolucionarna potkapa dizajnirana je kao odgovor na nedavna istraživanja koja dovode u vezu izloženost česticama dima i više stope raka kod vatrogasaca. Usporedna ispitivanja pokazala su da standardna potkapa  zaustavlja 48,8% čestičnog zagađenja, dok nova potkapa za zaštitu od čestica zaustavlja 99,8%  zagađenja.

Posebno nudi vrhunsku zaštitu oko vrata i gornje čeljusti: područja tijela poznata kao osobito osjetljiva na onečišćenje dima.

Potkapa je lagana, meka i dišljiva, dozvoljava odavanje tjelesne topline i vlage, pa pomaže pri smanjivanju toplinskog stresa.

Dolazi u dvije vrste materijala: Nomex (tamnoplava) i PBI (zlatno žuta).

Veličine: medium, large

Certifikacija: HRN EN 13911:2017.