Lak je za prenošenje i može ga posluživati samo jedna osoba. Za pogon uređaja nije potrebna električna energija, vrtnju pogonskog ventilatora osigurava vodena turbina, pokretana preko 4 mlaznice napajane preko vatrogasne cijevi priključene na Storz spojku uređaja. Mini-Turbex u funkciji GENERATORA PJENE, proizvoditi će laku pjenu i preko mrežice za pjenu (spojenu na tlačnu prirubnicu ventilatora), ubacivati ju u određeni prostor (npr. tankvanu). Preko međumješalice (nije predmet ove isporuke), otopina voda-pjenilo se dovodi na Storz spojku uređaja, u kojem se preko 8 mlaznica proizvodi laka pjena. Pjena se iz 4 mlaznice dobiva direktno, a dok se iz 4 mlaznice dobiva nakon iskorištavanja otopine kao pogonskog sredstva za vodenu turbinu. Mini-Turbex u funkciji DIMOVUKA, izvlačiti će dim iz prostorije u koju je uvučeno usisno crijevo duljine cca 7.5 m (spojeno na usisnu prirubnicu ventilatora) i izbacivati ga u vanjski prostor. Pogon ventilatora se osigurava iz najbližeg hidranta spojenog crijevom na Storz spojku uređaja.
Meni

Mini-Turbex

  • Mini-Turbex

Kratki opis

Mini-Turbex je generator lake pjene, koji ujedno može poslužiti i kao uređaj za izvlačenje dima. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Lak je za prenošenje i može ga posluživati samo jedna osoba. Za pogon uređaja nije potrebna električna energija, vrtnju pogonskog ventilatora osigurava vodena turbina, pokretana preko 4 mlaznice napajane preko vatrogasne cijevi priključene na Storz spojku uređaja.

Mini-Turbex u funkciji GENERATORA PJENE, proizvoditi će laku pjenu i preko mrežice za pjenu (spojenu na tlačnu prirubnicu ventilatora), ubacivati ju u određeni prostor (npr. tankvanu). Preko međumješalice (nije predmet ove isporuke), otopina voda-pjenilo se dovodi na Storz spojku uređaja, u kojem se preko 8 mlaznica proizvodi laka pjena. Pjena se iz 4 mlaznice dobiva direktno, a dok se iz 4 mlaznice dobiva nakon iskorištavanja otopine kao pogonskog sredstva za vodenu turbinu.

Mini-Turbex u funkciji DIMOVUKA, izvlačiti će dim iz prostorije u koju je uvučeno usisno crijevo duljine cca 7.5 m (spojeno na usisnu prirubnicu ventilatora) i izbacivati ga u vanjski prostor. Pogon ventilatora se osigurava iz najbližeg hidranta spojenog crijevom na Storz spojku uređaja.