Ojačano dvostruko dno i unutarnje pregrade. Materijal korišten za izradu naprtnjače ne može biti oštećen zbog djelovanja tzv. "tvrde vode" bogate mineralima, slane vode i deterdženata - materijal će ostati neoštećen. Koristi se za gašenje požara, u bilo kojoj sitaciji, prilikom direktnog napada/gašenja ili kod dogašivanja. Ova vrsta naprtnjače idealna je za prenošenje vode u teško pristupačna područja prilikom gašenja požara otvorenog prostora. Spremnik je kapaciteta 18 litara, konstrukcijski fleksibilan i ojačan materijal, otporan na udarce, toplinski zaštićen i zabrtvljen. Posjeduje 100mm ulaz s navojnim vijkom. Mlaznica je povezana s fleksibilnom polukrutom cijevi promjera Ø8mm koja je ojačana sa specijalnom mrežicom radi prevencije izvijanja i lomljenja. Spojni dijelovi između spremnika i mlaznice su nepropusni za vodu, ali se mogu jednostavno sastaviti i rastaviti radi jednostavnijeg servisiranja i zamjene dijelova. Spojni dio cijevi je otporan na udarce i usmjeren radi prevencije lomljenja cijevi.
Meni

Brentača

  • Brentača

Kratki opis

Proizvedena iz specijalnog materijala ojačanog sintetičkim vlaknima. Vrlo jednostavno se prilagođava obliku leđa korisnika. Oblik i dizajn naprtnjače prilagođeni su lakom nošenju. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Ojačano dvostruko dno i unutarnje pregrade. Materijal korišten za izradu naprtnjače ne može biti oštećen zbog djelovanja tzv. “tvrde vode” bogate mineralima, slane vode i deterdženata – materijal će ostati neoštećen.

Koristi se za gašenje požara, u bilo kojoj sitaciji, prilikom direktnog napada/gašenja ili kod dogašivanja.

Ova vrsta naprtnjače idealna je za prenošenje vode u teško pristupačna područja prilikom gašenja požara otvorenog prostora.

Spremnik je kapaciteta 18 litara, konstrukcijski fleksibilan i ojačan materijal, otporan na udarce, toplinski zaštićen i zabrtvljen.

Posjeduje 100mm ulaz s navojnim vijkom.

Mlaznica je povezana s fleksibilnom polukrutom cijevi promjera Ø8mm koja je ojačana sa specijalnom mrežicom radi prevencije izvijanja i lomljenja. Spojni dijelovi između spremnika i mlaznice su nepropusni za vodu, ali se mogu jednostavno sastaviti i rastaviti radi jednostavnijeg servisiranja i zamjene dijelova. Spojni dio cijevi je otporan na udarce i usmjeren radi prevencije lomljenja cijevi.