Njegov sastav predstavlja mješavinu visokoučinskih sintetičnih sredstava za pjenjenje i stabilizatora pjene, specijalno odabranih tako da stvaraju iznimno stabilnu dugovječnu pjenu. Expandol LT je dizajniran tako da mu je primarna svrha stavranje pjene srednje i visoke ekspanzije, a efikasan je na širokom spektru požara zapaljivih tvari klase A i klase B. Gotova pjena ima karakteristike iscjeđivanja daleko superiorne onima kod standardnih detergentnih pjenila, što povećava njenu sposobnost prenošenja vode od požara, čime daje pozitivan doprinos učinkovitom gašenju vatre.
Meni

EXPANDOL LT

  • EXPANDOL LT

Kratki opis

EXPANDOL LT je vrhunsko vatrogasno pjenilo za visoku ekspanziju pjene, namijenjeno za gašenje i osiguravanje požara zapaljivih tekućih ugljikovodika. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Njegov sastav predstavlja mješavinu visokoučinskih sintetičnih sredstava za pjenjenje i stabilizatora pjene, specijalno odabranih tako da stvaraju iznimno stabilnu dugovječnu pjenu.

Expandol LT je dizajniran tako da mu je primarna svrha stavranje pjene srednje i visoke ekspanzije, a efikasan je na širokom spektru požara zapaljivih tvari klase A i klase B. Gotova pjena ima karakteristike iscjeđivanja daleko superiorne onima kod standardnih detergentnih pjenila, što povećava njenu sposobnost prenošenja vode od požara, čime daje pozitivan doprinos učinkovitom gašenju vatre.