MultiRAE Lite je optimalno rješenje za nadzor 1-6 plina za osobnu zaštitu (uključujući zatvorene prostore) i detekciju propuštanja više plinova. Dostupan u pump i diffusion verziji, sadrži najširi izbor senzora u svojoj klasi. Budući da  nativno prati 18 jezika, MultiRAE Lite se može konfigurirati da zadovolji potrebe i uvjete različitih zemalja, industrija i aplikacija. - pristup očitanja i alarmiranja statusa radnika u stvarnom vremenu - 30 izmjenjivih senzorskih opcija, uključujući PID6 za VOS, NDIR i katalitički za zapaljive i NDIR za CO2 - veliki grafički prikaz i jednostavno sučelje - kontinuirano održavanje podataka (6 mjeseci za pet senzora, 24/7)
Meni

Multi RAE Lite

  • Multi RAE Lite
  • multirae_lite_app-1.jpg
  • Multi RAE Lite
  • multirae_lite_app-1.jpg

Kratki opis

Multi RAE Lite je višenamjenski plinski detektor koji sadrži najširi izbor senzora u svojoj klasi. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

MultiRAE Lite je optimalno rješenje za nadzor 1-6 plina za osobnu zaštitu (uključujući zatvorene prostore) i detekciju propuštanja više plinova. Dostupan u pump i diffusion verziji, sadrži najširi izbor senzora u svojoj klasi.

Budući da  nativno prati 18 jezika, MultiRAE Lite se može konfigurirati da zadovolji potrebe i uvjete različitih zemalja, industrija i aplikacija.

– pristup očitanja i alarmiranja statusa radnika u stvarnom vremenu

– 30 izmjenjivih senzorskih opcija, uključujući PID6 za VOS, NDIR i katalitički za zapaljive i NDIR za CO2

– veliki grafički prikaz i jednostavno sučelje

– kontinuirano održavanje podataka (6 mjeseci za pet senzora, 24/7)