MiniRAE Lite je povoljan ručni detektor za hlapive organske spojeve koji osigurava vrhunsku pouzdanost kod otkrivanja propuštanja, čišćenja i sanacije okoliša. Ima fotoionizacijski detektor koji mjeri od 0-5,000 ppm, ugrađenu bljeskalicu i čvrsto kućište namijenjno teškim uvjetima. Crpka može vući uzorke do 30 m, a s odgovorom od 3 sekunde, MiniRAE Lite može otkriti istjecanje prije nego što ono uzrokuje štetu. Ovaj uređaj podržava više od 10 jezika, a uključuje veliki zaslon i velike tipke kojima se može upravljati s troslojnim rukavicama.
Meni

MiniRAE Lite

  • MiniRAE Lite

Kratki opis

MiniRAE Lite je povoljan, ručni VOC detektor. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

MiniRAE Lite je povoljan ručni detektor za hlapive organske spojeve koji osigurava vrhunsku pouzdanost kod otkrivanja propuštanja, čišćenja i sanacije okoliša. Ima fotoionizacijski detektor koji mjeri od 0-5,000 ppm, ugrađenu bljeskalicu i čvrsto kućište namijenjno teškim uvjetima. Crpka može vući uzorke do 30 m, a s odgovorom od 3 sekunde, MiniRAE Lite može otkriti istjecanje prije nego što ono uzrokuje štetu.

Ovaj uređaj podržava više od 10 jezika, a uključuje veliki zaslon i velike tipke kojima se može upravljati s troslojnim rukavicama.