PpbRAE 3000 je najnapredniji ručni detektor koji mjeri prisutnost VOC-a od 1ppb-10,000 ppm kroz tri sekunde. Koristi najnoviju generaciju fotoionizacijskih detektora (PID) s ugrađenim faktorima korekcije za više od 200 spojeva, što ga čini najboljim VOC detektorom na tržištu. Njegov RF modem omogućuje prijenos podataka u stvarnom vremenu sa udaljenosti od 150 metara, a opremljen dodatnim Rae Link3 modemom za prenosiva računala omogućuje prijenos podataka sa udaljenosti do 3000 metara. Standardna ProRAE Remote aplikacija omogućuje daljinsko praćenje 64 različite vrijednosti na uređajima ppb RAE 3000 ili Area RAE. Robusno kućište, veliki zaslon i velike tipke na kojima se može raditi s troslojnim rukavicama sve to čini ovaj detektor jednostavnim za korištenje i održavanje.
Meni

PpbRAE 3000

  • PpbRAE 3000

Kratki opis

Najbolji VOC detektor na tržištu. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

PpbRAE 3000 je najnapredniji ručni detektor koji mjeri prisutnost VOC-a od 1ppb-10,000 ppm kroz tri sekunde. Koristi najnoviju generaciju fotoionizacijskih detektora (PID) s ugrađenim faktorima korekcije za više od 200 spojeva, što ga čini najboljim VOC detektorom na tržištu.

Njegov RF modem omogućuje prijenos podataka u stvarnom vremenu sa udaljenosti od 150 metara, a opremljen dodatnim Rae Link3 modemom za prenosiva računala omogućuje prijenos podataka sa udaljenosti do 3000 metara.
Standardna ProRAE Remote aplikacija omogućuje daljinsko praćenje 64 različite vrijednosti na uređajima ppb RAE 3000 ili Area RAE. Robusno kućište, veliki zaslon i velike tipke na kojima se može raditi s troslojnim rukavicama sve to čini ovaj detektor jednostavnim za korištenje i održavanje.