Kombinezon od laminiranog mikroporoznog PE-a s posebnim zaljepljenim šavovima. Takvi šavovi omogućuju certifikaciju za opasnosti od tekućina u raspršenom obliku (EN 14605 - tip 4) što ovu odjeću čini idealnom za farmaceutsku industriju, i za primjenu kod bioloških opasnosti gdje je potrebna zaštita od infektivnih agenasa, krvi i tjelesnih tekućina. Mikroporozni film pruža vrhunsku zaštitu od tekućina u usporedbi s tradicionalnim polietilenskim odijelima i imaju odlična repelentna svojstva, ali nisu u potpunosti učinkovita protiv prodiranja kemikalija kroz materijal, pa za zaštitu od pojedinih kemikalija preporučujemo TomteX ili ChemMAX odijela. Mikroporozni laminat kombinira vrhunsku zaštitu i udobnu, mekanu i fleksibilnu tkaninu. Prošiveni i ljepljeni šavovi onemogućuju penetraciju tekućina i prašina. Za brtvljenje prednjeg otvora koristi se ljepljiva traka sa preklopom. Primjena: u farmaceutskoj industriji, brodogradnji, proizvodnji elektroničke opreme, forenzici, u radu s insekticidima/pesticidima, bojama/lakovima, kod čišćenja i održavanja itd. CERTIFIKACIJA: EN 14605 (Tip 4) EN 13034 (Tip 6) EN 13982 (Tip 5) EN 1073 (Radioaktivne prašine) EN 1149-5 (Antistatično) EN 14126 (Infektivni agensi / krv i tjelesne tekućine)
Meni

MicroMAX® TS

  • MicroMAX® TS
  • lakeland_-_green_micromax_spraying.jpg
  • MicroMAX® TS
  • lakeland_-_green_micromax_spraying.jpg

Kratki opis

MicroMAX® TS kombinezon od laminiranog mikroporoznog PE-a sa posebnim prošivenim i ljepljenim šavovima koji onemogućuju penetraciju tekućina i prašina (EN 14605 - tip 4). Idealno za farmaceutsku industriju. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Kombinezon od laminiranog mikroporoznog PE-a s posebnim zaljepljenim šavovima. Takvi šavovi omogućuju certifikaciju za opasnosti od tekućina u raspršenom obliku (EN 14605 – tip 4) što ovu odjeću čini idealnom za farmaceutsku industriju, i za primjenu kod bioloških opasnosti gdje je potrebna zaštita od infektivnih agenasa, krvi i tjelesnih tekućina. Mikroporozni film pruža vrhunsku zaštitu od tekućina u usporedbi s tradicionalnim polietilenskim odijelima i imaju odlična repelentna svojstva, ali nisu u potpunosti učinkovita protiv prodiranja kemikalija kroz materijal, pa za zaštitu od pojedinih kemikalija preporučujemo TomteX ili ChemMAX odijela.
Mikroporozni laminat kombinira vrhunsku zaštitu i udobnu, mekanu i fleksibilnu tkaninu. Prošiveni i ljepljeni šavovi onemogućuju penetraciju tekućina i prašina. Za brtvljenje prednjeg otvora koristi se ljepljiva traka sa preklopom.
Primjena: u farmaceutskoj industriji, brodogradnji, proizvodnji elektroničke opreme, forenzici, u radu s insekticidima/pesticidima, bojama/lakovima, kod čišćenja i održavanja itd.

CERTIFIKACIJA:
EN 14605 (Tip 4)
EN 13034 (Tip 6)
EN 13982 (Tip 5)
EN 1073 (Radioaktivne prašine)
EN 1149-5 (Antistatično)
EN 14126 (Infektivni agensi / krv i tjelesne tekućine)