Vatrogasne zaštitne rukavice izrađene i atestirane prema EN 659-2008-06, s produljenom orukvicom izrađene iz vatrootporne crne nappa kože (dlanovi i nadlanica) debljine 1,3-1,5mm, s toplinskom barijerom od 100% para-aramidnog filca, vodenom mikroporoznom membranom i specijalnim vatrootpornim para-aramidnim pletenim umetkom za dodatnu izolaciju. Na manžetama dodatna zaštita izrađena od Nomex/FRViskoze. U šačnom zglobu ugrađena je stezna elastična traka. Orukvica ima steznu traku s čičkom. S vanjske strane orukvice nalazi se negoriva refleksna traka žuta-srebrna-žuta. Izbor veličina: 7 – 13 Detalji u tehničkom listu: FLASH_tehnicki list_EN.pdf
Meni

FLASH

  • FLASH

Kratki opis

Kožne vatrogasne rukavice s dugom orukvicom prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Vatrogasne zaštitne rukavice izrađene i atestirane prema EN 659-2008-06, s produljenom orukvicom izrađene iz vatrootporne crne nappa kože (dlanovi i nadlanica) debljine 1,3-1,5mm, s toplinskom barijerom od 100% para-aramidnog filca, vodenom mikroporoznom membranom i specijalnim vatrootpornim para-aramidnim pletenim umetkom za dodatnu izolaciju. Na manžetama dodatna zaštita izrađena od Nomex/FRViskoze.

U šačnom zglobu ugrađena je stezna elastična traka. Orukvica ima steznu traku s čičkom. S vanjske strane orukvice nalazi se negoriva refleksna traka žuta-srebrna-žuta.

Izbor veličina: 7 – 13

Detalji u tehničkom listu:

FLASH_tehnicki list_EN.pdf