Model X-Generation 5x4 sa specijalnim G15 sunčanim lećama, teške samo 29 g, s UV400 zaštitom, premazom protiv ogrebotina, zaštitom od magljenja i protukliznim nožicama za udobno nalijeganje. Univet je jedan od najpoznatijih proizvođača zaštitnih naočala u Europi, poznata po inovativnosti, samostalnom tehnološkom razvoju novih modela i kvaliteti svojih proizvoda. Nova serija zaštitnih naočala pod nazivom „X Generation” predstavlja revolucionarne modele koji se odlikuju vrhunskom ergonomijom i pristajanjem na lice, modernim stilom i agresivnim dizajnom na kojoj se vidi da je pri dizajnu i izradi posvećena pažnja svakom detalju. Posebno dizajnirani okviri i precizan odabir kvalitetnih materijala za izradu jamče najviši stupanj prilagodbe naočala svakom obliku lica. Optimana udobnost nošenja, bez iritantnog osjećaja pritiska na bilo koji dio lica, svakako postavlja nove granice u proizvodnji zaštitnih naočala. Veliki izbor modela, boja i oblika okvira, mogućnost odabira različitih leća u više boja (prozirna, smeđa, svijetlija i tamnija zelena, žuta, siva, narančasta,...), premaz protiv ogrebotina, zaštita od magljenja, protuklizne i udobne nožice koje naliježu na nos, UV zaštita, patentirani „Softpad” okviri, pokrivaju sve potrebe i namjene raznih korisnika.
Meni

Univet 5X4 X-Generation

  • Univet 5X4 X-Generation

Kratki opis

Nova serija zaštitnih naočala pod nazivom „X Generation” predstavlja revolucionarne modele koji se odlikuju vrhunskom ergonomijom i pristajanjem na lice, modernim stilom i agresivnim dizajnom. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Model X-Generation 5×4 sa specijalnim G15 sunčanim lećama, teške samo 29 g, s UV400 zaštitom, premazom protiv ogrebotina, zaštitom od magljenja i protukliznim nožicama za udobno nalijeganje.

Univet je jedan od najpoznatijih proizvođača zaštitnih naočala u Europi, poznata po inovativnosti, samostalnom tehnološkom razvoju novih modela i kvaliteti svojih proizvoda.

Nova serija zaštitnih naočala pod nazivom „X Generation” predstavlja revolucionarne modele koji se odlikuju vrhunskom ergonomijom i pristajanjem na lice, modernim stilom i agresivnim dizajnom na kojoj se vidi da je pri dizajnu i izradi posvećena pažnja svakom detalju.

Posebno dizajnirani okviri i precizan odabir kvalitetnih materijala za izradu jamče najviši stupanj prilagodbe naočala svakom obliku lica. Optimana udobnost nošenja, bez iritantnog osjećaja pritiska na bilo koji dio lica, svakako postavlja nove granice u proizvodnji zaštitnih naočala.

Veliki izbor modela, boja i oblika okvira, mogućnost odabira različitih leća u više boja (prozirna, smeđa, svijetlija i tamnija zelena, žuta, siva, narančasta,…), premaz protiv ogrebotina, zaštita od magljenja, protuklizne i udobne nožice koje naliježu na nos, UV zaštita, patentirani „Softpad” okviri, pokrivaju sve potrebe i namjene raznih korisnika.