Daleko najlakša vatrogasna čizma za gašenje strukturnih požara s kompozitnom zaštitnom kapicom, izuzetne udobnosti i funkcionalnosti. - Poznata Jollyjeva visokokvalitetna izrada i maksimalna udobnost za cjelodnevno nošenje i u najtežim uvjetima (prozračnost je 400% bolja od zahtjeva norme). - Gornjište je od prvoklasne kože, vrlo dišljivo i vodoodbojno. - Podstavljeni fleksori od mekane anilinske kože za udobnost prilikom pregiba. - Specijalna iznimno lagana kompozitna zaštitna kapica 200J. - Toplinska izolacija je 20% veća od zahtjeva norme. - Antistatički potplat, otporan na ulja i naftne derivate, toplinski otporan 300°C, protuklizni (SRC), samočisteći profil, apsorpcija udara u peti 70% viša od zahtjeva norme. - Brzoskidajući sustav zatvaranja/otvaranja s patent zatvaračem te odvojivim i zamjenjivim prednjim dijelom. - Provlačenje vezica s nehrđajućim očicama (bez kukica). - Dodatna zaštita gležnja od bočnih udara pomoću bočnih ojačanja. - Ova vatrogasna čizma nudi izvrsnu stabilnost prilikom hodanja i trčanja i na neravnim površinama (đon je 20% izdržljiviji od zahtjeva norme). CERTIFIKATI:  EN 15090:2012 F2A HI3 CI AN SRC - OZO 3. kategorije. Jolly 9600/A_Tehnicki list_HR
Meni

JOLLY 9600-A USAR RESCUER

  • JOLLY 9600-A USAR RESCUER

Kratki opis

Čizme za gašenje šumskih požara, traganje i spašavanje, civilnu zaštitu, specijalnu policiju i vojsku. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Daleko najlakša vatrogasna čizma za gašenje strukturnih požara s kompozitnom zaštitnom kapicom, izuzetne udobnosti i funkcionalnosti.

– Poznata Jollyjeva visokokvalitetna izrada i maksimalna udobnost za cjelodnevno nošenje i u najtežim uvjetima (prozračnost je 400% bolja od zahtjeva norme).
– Gornjište je od prvoklasne kože, vrlo dišljivo i vodoodbojno.
– Podstavljeni fleksori od mekane anilinske kože za udobnost prilikom pregiba.
– Specijalna iznimno lagana kompozitna zaštitna kapica 200J.
– Toplinska izolacija je 20% veća od zahtjeva norme.
– Antistatički potplat, otporan na ulja i naftne derivate, toplinski otporan 300°C, protuklizni (SRC), samočisteći profil, apsorpcija udara u peti 70% viša od zahtjeva norme.
– Brzoskidajući sustav zatvaranja/otvaranja s patent zatvaračem te odvojivim i zamjenjivim prednjim dijelom.
– Provlačenje vezica s nehrđajućim očicama (bez kukica).
– Dodatna zaštita gležnja od bočnih udara pomoću bočnih ojačanja.
– Ova vatrogasna čizma nudi izvrsnu stabilnost prilikom hodanja i trčanja i na neravnim površinama (đon je 20% izdržljiviji od zahtjeva norme).

CERTIFIKATI:  EN 15090:2012 F2A HI3 CI AN SRC – OZO 3. kategorije.

Jolly 9600/A_Tehnicki list_HR