GORNJIŠTE: vodootporna antilop koža/ mrežasta tkanina PODSTAVA: Solidbreath®: dišljiva podstava koja eliminira “ustajali zrak i vlagu”, a stopala ostaju suha i svježa POTPLAT I MEĐUPOTPLAT: (DER®- Dike Energie Bound) sastoji se od poliuretanskih mikrokapsula koje djeluju poput opružnog sustava. Kad cipela pogodi tlo, kinetička se energija apsorbira, a zatim vraća u sljedećem koraku. Na taj način stvoren je optimalni povrat energije od 40%. KAPICA: (DXT® - Dike Extra Light Toe) zaštitna kapica izrađena je u potpunosti od karbonskih vlakana, materijala koji štiti nožne prste od svakog udaraca, a istodobno je izuzetno lagana. ANTIPERFORACIJSKA TABANICA: (DTS® - Dike Total Shield) antiperforacija budućnosti - izuzetno otporna na probojnost, napravljena od najnovije generacije aramadnih vlakana, teži 50% manje od najčešće korištenih materijala za neprobojnost. ULOŽAK: (DAS® - Dike Active Support) Ekskluzivni uklonjivi uložak, predstavlja najbolje u smislu udobnosti i ergonomije. Izrađen od posebnog materijala koji ga čini 50% lakšim od bilo kojeg drugog uloška. Sastoji se od mikrokapsula koje djeluju u tandemu s međupotplatom, masirajući stopalo prilikom hodanja i pružajući trenutno olakšanje i optimalnu ergonomsku podršku. Zahvaljujući dezinfekcijskim, antibakterijskim i materijalima koji smanjuju razvoj gljivica, stopala ostaju svježa i suha čak i nakon dugog radnog dana. Ali uz to Dike vodi brigu ne samo o vašim stopalima, već i o okolišu, stoga je uložak ekološki i može se reciklirati. CERTIFIKAT: EN ISO 20345 S1 P SRC, ESD Veličine: 38 – 47 BOJE: Sand (31116/205), Sugar peper (31116/838)
Meni

Dike PRIMATO PREMIUM S1 P

 • Dike PRIMATO PREMIUM S1 P
 • 635
 • 657
 • esploso_5c868dcff41e5
 • 632
 • 633
 • Dike PRIMATO PREMIUM S1 P
 • 635
 • 657
 • esploso_5c868dcff41e5
 • 632
 • 633

Kratki opis

Prva cipela s DTRS® sustavom (Dike Total Resilience System) Sinergijom četiriju karakteristika postigao se standard udobnosti i lakoće koji se činio nedostižnim u svijetu zaštite na radu. 40 % LAKŠE; 40% POVRATA ENERGIJE prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

NOVO

Opis

GORNJIŠTE: vodootporna antilop koža/ mrežasta tkanina

PODSTAVA: Solidbreath®: dišljiva podstava koja eliminira “ustajali zrak i vlagu”, a stopala ostaju suha i svježa

POTPLAT I MEĐUPOTPLAT: (DER®- Dike Energie Bound) sastoji se od poliuretanskih mikrokapsula koje djeluju poput opružnog sustava. Kad cipela pogodi tlo, kinetička se energija apsorbira, a zatim vraća u sljedećem koraku. Na taj način stvoren je optimalni povrat energije od 40%.

KAPICA: (DXT® – Dike Extra Light Toe) zaštitna kapica izrađena je u potpunosti od karbonskih vlakana, materijala koji štiti nožne prste od svakog udaraca, a istodobno je izuzetno lagana.

ANTIPERFORACIJSKA TABANICA: (DTS® – Dike Total Shield) antiperforacija budućnosti – izuzetno otporna na probojnost, napravljena od najnovije generacije aramadnih vlakana, teži 50% manje od najčešće korištenih materijala za neprobojnost.

ULOŽAK: (DAS® – Dike Active Support) Ekskluzivni uklonjivi uložak, predstavlja najbolje u smislu udobnosti i ergonomije. Izrađen od posebnog materijala koji ga čini 50% lakšim od bilo kojeg drugog uloška. Sastoji se od mikrokapsula koje djeluju u tandemu s međupotplatom, masirajući stopalo prilikom hodanja i pružajući trenutno olakšanje i optimalnu ergonomsku podršku. Zahvaljujući dezinfekcijskim, antibakterijskim i materijalima koji smanjuju razvoj gljivica, stopala ostaju svježa i suha čak i nakon dugog radnog dana. Ali uz to Dike vodi brigu ne samo o vašim stopalima, već i o okolišu, stoga je uložak ekološki i može se reciklirati.

CERTIFIKAT: EN ISO 20345 S1 P SRC, ESD

Veličine: 38 – 47

BOJE: Sand (31116/205), Sugar peper (31116/838)