Elektroizolacijske zaštitne nadčizme "Compact Dielectric" pružaju vrlo visoki stupanj zaštite od strujnog udara. Otpornost cijele nadčizme 20.000V. Žuta specijalna "dielectric" smjesa omogućava visoka elektroizolacijska svojstva. Čizma je oblikovana u jednom komadu bez propusnih šavova. Jednostavne za obuvanje i skidanje. Dva gumba za bolje pristajanje. Ne sadrži metalne elemente. Potplat: protuklizan, otporan na kemikalije, ulja i naftne derivate, od vulkanizirane gume. Certifikacija: - EN 50321:1999 klasa 0 pr EN 50321:2013 klasa 1 - EN ISO 20347:2012 -  I SRA FO - ASTM F1117 - OZO Direktiva 89/686/EEC Svaka Dielectric nadčizma testira se dodatno prije izlaska iz tvornice i slanja kupcu. Nadčizme su perive u stroju za pranje do 40C. Rok uporabe 10 godina. Veličine: M(39-42), L(43-45), XL(46-49). NAPOMENA: Trenutno NE POSTOJI europski standard za obuću za visoki napon (EN norma je u fazi izrade), te se čizme niti ne mogu označiti nekom europskom normom za visoki napon. U svrhu toga, trenutno se koristi američki ASTM F1117 standard po kojem se čizme testiraju. Kada europska norma za zaštitnu visokonaponsku obuću bude objavljena i kada bude stupila na snagu, Respirex će među prvima svoje čizme testirati i certifirati prema tom europskom standardu.
Meni

Zaštita nogu

75 Proizvoda

Kategorije

Prikaz

Proizvoda po stranici

Hide Filter

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Pročitaj više

Kratki opis

Pročitaj više

Vrlo lagana višenamjenska vatrogasna čizma za gašenje strukturnih požara, šumskih požara, tehničke intervencije, traganje i spašavanje i civilnu zaštitu. Ugrađena vrhunska CROSSTECH® membrana dodatno pruža zaštitu od patogenih mikroorganizama (virusi, bakterije,...).

Proizvođač:
Jolly Scarpe

Daleko najlakša vatrogasna čizma za gašenje požara otvorenog prostora s kompozitnom zaštitnom kapicom i GoreTex membranom, izuzetne udobnosti i funkcionalnosti. Najnoviji model Jolly vatrogasnih čizama koji vam zbog svoje vrlo male težine daje osjećaj da ste u tenisicama. Čizma je prikladna i za aktivnosti vezane uz traganje i spašavanje, za civilnu zaštitu, vojsku, policiju.

Proizvođač:
Jolly Scarpe