Sastoji se od leđnog nosača, naramenica i pneumatskog sistema kojeg čine spojni dio na bocu sa zrakom, reduktor, manometar, zviždaljka i ventil. ProPak je moguće konfigurirati na različite načine pri korištenju jedne ili dvije boce. Također sadrži i široku lepezu dodataka uključujući i zračni vod, razdjelna ventilska spojnica (SDC), sustav za spašavanje drugih osoba (RSM) i dodatak za dekontaminaciju. ProPak se koristi zajedno sa širokom lepezom kompozitnih ili čeličnih boca i uz izbor korištenja maski Vision 3, Panaseal, Panavisor ili Promask PP. Upotreba: ProPak zaštitni izolacijski dišni aparat je posebno dizajniran kako bi zadovoljio kompleksne zahtjeve poslova profesionalnih vatrogasaca, ali je isto tako prikladan za korištenje u bilo kojim drugim vrlo opasnim uvjetima (IDLH)
Meni

Scott ProPak

  • Scott ProPak
  • propakplanmedium.jpg
  • Scott ProPak
  • propakplanmedium.jpg

Kratki opis

Scott ProPak je samostalni izolacijski dišni aparat na komprimirani zrak. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Sastoji se od leđnog nosača, naramenica i pneumatskog sistema kojeg čine spojni dio na bocu sa zrakom, reduktor, manometar, zviždaljka i ventil.

ProPak je moguće konfigurirati na različite načine pri korištenju jedne ili dvije boce. Također sadrži i široku lepezu dodataka uključujući i zračni vod, razdjelna ventilska spojnica (SDC), sustav za spašavanje drugih osoba (RSM) i dodatak za dekontaminaciju.

ProPak se koristi zajedno sa širokom lepezom kompozitnih ili čeličnih boca i uz izbor korištenja maski Vision 3, Panaseal, Panavisor ili Promask PP.

Upotreba:

ProPak zaštitni izolacijski dišni aparat je posebno dizajniran kako bi zadovoljio kompleksne zahtjeve poslova profesionalnih vatrogasaca, ali je isto tako prikladan za korištenje u bilo kojim drugim vrlo opasnim uvjetima (IDLH)