Ostale rezne ploče mogu se slomiti i otupjeti pa se bacaju jer se ne mogu popraviti. Uz BULLET BLADE, oštrice se mogu popraviti, izoštriti ili zamijeniti, ponovno koristeći istu reznu ploču što znači i značajnu uštedu. Ova rezna ploča montira se na Cutters Edge MULTI-CUT® pilu koja okrene oštricu čak 3 puta brže nego motorna pila, što značajno povećava performanse i raspon materijala koji se može rezati. Rezati će krovove, građevinski materijal, razne vrste i debljine metala, aluminij, neprobojna stakla itd. - Bullet Blade specijalna rezna ploča sa "Bullet Chain" zamjenjivim lancem za rezanje metala: željeza, aluminija i drugih legura. Idealna za rezanje oplate zrakoplova.
Meni

BULLET BLADE rezna ploča

  • BULLET BLADE rezna ploča
  • buletpila2.jpg
  • ostrica.jpg
  • BULLET BLADE rezna ploča
  • buletpila2.jpg
  • ostrica.jpg

Kratki opis

Bullet Blade specijalna rezna ploča sa "Bullet Chain" zamjenjivim lancem za rezanje metala: željeza, aluminija i drugih legura. Idealna za rezanje oplate zrakoplova. Ova specijalna rezna ploča može se izoštriti, rezači se mogu zamijeniti, obnoviti i opet iznova koristiti. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Ostale rezne ploče mogu se slomiti i otupjeti pa se bacaju jer se ne mogu popraviti. Uz BULLET BLADE, oštrice se mogu popraviti, izoštriti ili zamijeniti, ponovno koristeći istu reznu ploču što znači i značajnu uštedu. Ova rezna ploča montira se na Cutters Edge MULTI-CUT® pilu koja okrene oštricu čak 3 puta brže nego motorna pila, što značajno povećava performanse i raspon materijala koji se može rezati.

Rezati će krovove, građevinski materijal, razne vrste i debljine metala, aluminij, neprobojna stakla itd.

– Bullet Blade specijalna rezna ploča sa “Bullet Chain” zamjenjivim lancem za rezanje metala: željeza, aluminija i drugih legura. Idealna za rezanje oplate zrakoplova.