Imaju mnoge prednosti: nema razvoja topline ni iskri, nisu otrovni niti su korozivni, a uz sve to su pouzdani. Sposobni za upotrebu u bilo koje vrijeme. Daju jako svjetlo na radijusu od 360°, bez izvora napajanja. Laganim presavijanjem razbija se staklena kapsula unutar plastičnog kućišta te se kemikalije miješaju, a ovisno o tipu daju različite boje. Na njih ne utječe vjetar te se mogu upotrebljavati i pod vodom. PODRUČJA UPORABE Označavanje mjesta nezgode, označavanje zone slijetanja, pokazivanje smjera, osobna sigurnost, označavanje opasnih zona, označavanje dokaza, osvjetljavanje ruta za bijeg, evakuaciju, označavanje trijaže tijekom noćnih operacija itd. KARAKTERISTIKE Duljiina: 25cm Boja: žuta i narančasta boja jakog intenziteta Trajanje osvjetljenja: 2h Masa: 110g.
Meni

Svjetleći štap Snaplight 25cm

  • Svjetleći štap Snaplight 25cm

Kratki opis

Koriste ih vatrogasci, policija, vojska, jedinice za spašavanje na moru,u industriji i mnogi drugi. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Imaju mnoge prednosti: nema razvoja topline ni iskri, nisu otrovni niti su korozivni, a uz sve to su pouzdani. Sposobni za upotrebu u bilo koje vrijeme. Daju jako svjetlo na radijusu od 360°, bez izvora napajanja.

Laganim presavijanjem razbija se staklena kapsula unutar plastičnog kućišta te se kemikalije miješaju, a ovisno o tipu daju različite boje. Na njih ne utječe vjetar te se mogu upotrebljavati i pod vodom.

PODRUČJA UPORABE

Označavanje mjesta nezgode, označavanje zone slijetanja, pokazivanje smjera, osobna sigurnost, označavanje opasnih zona, označavanje dokaza, osvjetljavanje ruta za bijeg, evakuaciju, označavanje trijaže tijekom noćnih operacija itd.

KARAKTERISTIKE

Duljiina: 25cm

Boja: žuta i narančasta boja jakog intenziteta

Trajanje osvjetljenja: 2h

Masa: 110g.