Koristeći lagane i kompaktne tehnologije pretvarača, prenosivi agregati visoke tehnologije EU asortimana daju veliku izlaznu snagu u prijenosnim uređajima. S pouzdanom snagom potrebnom za obavljanje teških zadataka i za profesionalnu primjenu, opskrba visoko kvalitetnom električnom energijom na istom je nivou kao nacionalna mreža što je bitno za najnovije i najosjetljivije elektroničke proizvode. EU modeli visoke tehnologije koriste Eco-Throttle™, kojim je postignuta niska potrošnja goriva i produljeno vrijeme rada. Prilikom dizajniranja EU asortimana vodili smo računa o osjetljivosti na buku, o niskim vibracijama, smanjenju buke motora, naprednom ispušnom sustavu i zvučno izoliranim kućištima. Mogućnost paralelnog rada dodatna je pogodnost tehnologije pretvarača. Korištenjem originalnih Honda kabela za paralelni rad možete zajedno povezati dva EU10i, dva EU20i, dva EU30i ili dva EU30is agregata da biste dobili dvostruko više energije. To Vam daje dodatnu snagu kada Vam je ona potrebna, a da pritom ne morate kupovati veći i teži agregat. Napomena: paralelno možete povezati samo dva identična agregata.
Tehničke karakteristike:
Maksimalna snaga 7000 W
Nazivna snaga 5500 W
Spremnik goriva 16,5 L
Nazivno vrijeme rada 6h30
Dimenzije (mm) D 810 x Š 666 x V 692
Težina 124,8 kg
Razina buke 89dB(A)
Oblik utičnice 16A-230V, 32A-230V
Meni

Honda EU 70is

  • Honda EU 70is
  • eu_70_big.jpg
  • Honda EU 70is
  • eu_70_big.jpg

Kratki opis

Agregat visoke tehnologije za lako premještanje, velike izlazne snage i s mogučnošću paralelnog spajanja radi dobivanja dvostruko više energije. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Koristeći lagane i kompaktne tehnologije pretvarača, prenosivi agregati visoke tehnologije EU asortimana daju veliku izlaznu snagu u prijenosnim uređajima. S pouzdanom snagom potrebnom za obavljanje teških zadataka i za profesionalnu primjenu, opskrba visoko kvalitetnom električnom energijom na istom je nivou kao nacionalna mreža što je bitno za najnovije i najosjetljivije elektroničke proizvode. EU modeli visoke tehnologije koriste Eco-Throttle™, kojim je postignuta niska potrošnja goriva i produljeno vrijeme rada. Prilikom dizajniranja EU asortimana vodili smo računa o osjetljivosti na buku, o niskim vibracijama, smanjenju buke motora, naprednom ispušnom sustavu i zvučno izoliranim kućištima.

Mogućnost paralelnog rada dodatna je pogodnost tehnologije pretvarača. Korištenjem originalnih Honda kabela za paralelni rad možete zajedno povezati dva EU10i, dva EU20i, dva EU30i ili dva EU30is agregata da biste dobili dvostruko više energije. To Vam daje dodatnu snagu kada Vam je ona potrebna, a da pritom ne morate kupovati veći i teži agregat. Napomena: paralelno možete povezati samo dva identična agregata.

Tehničke karakteristike:
Maksimalna snaga 7000 W
Nazivna snaga 5500 W
Spremnik goriva 16,5 L
Nazivno vrijeme rada 6h30
Dimenzije (mm) D 810 x Š 666 x V 692
Težina 124,8 kg
Razina buke 89dB(A)
Oblik utičnice 16A-230V, 32A-230V