Zahvaljujući jedinstvenoj izradi i tehnološkoj doradi, statična užad omogućava opterečenja prilikom pada veća od 22 kN kod mase 100 kg (u usporedbi sa standardnim padom mase 80 kg za tip B užeta). Snaga užeta s čvorovima je veća od 15 kN za za preiod od 3 minute bez oštećenja jezgre i plašta (tip B užad se testira na 12 kN za razdoblje od 3 minute). To je prednost koju zahtjevaju vatrogasci, spašavatelji i radnici koji rade na visinama. Ovakav konopac povećava sigurnost u kritičnim situacijama , naročito  jer  dodatno opterećenje stvara zaštitna oprema, oprema za spašavanje, prvu pomoć i alati.
Meni

Uže Lanex Tendon 12mm

  • Uže Lanex Tendon 12mm

Kratki opis

Statičko uže malog rastezanja i velike čvrstoće pogodno za industriju (model Pro work ) i sport (modeli Canyon, Speleo, Pro sport). prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Zahvaljujući jedinstvenoj izradi i tehnološkoj doradi, statična užad omogućava opterečenja prilikom pada veća od 22 kN kod mase 100 kg (u usporedbi sa standardnim padom mase 80 kg za tip B užeta).

Snaga užeta s čvorovima je veća od 15 kN za za preiod od 3 minute bez oštećenja jezgre i plašta (tip B užad se testira na 12 kN za razdoblje od 3 minute).

To je prednost koju zahtjevaju vatrogasci, spašavatelji i radnici koji rade na visinama. Ovakav konopac povećava sigurnost u kritičnim situacijama , naročito  jer  dodatno opterećenje stvara zaštitna oprema, oprema za spašavanje, prvu pomoć i alati.