Chemprotex 300 kemijsko odijelo namijenjeno je za zaštitiu od prskanja tekućih kemikalija i sitnih čestica i prašina, koristi se sa ili bez Flo-Pod samopogonjenog respiratora i filtera. Odijelo je izrađeno od posebnog PVC materijala koji je dostupan u debljinama od 150 do 300 mikrona ili Chemprotex 300 materijala (za kemijsku zaštitu). Horizontalni patent zatvarač s preklopom na prsima. Elastični ovratnik sa mogučnošću zatezanja za još bolje prijanjanje. Kontrola tlaka unutar odjela s ispusnim ventilom.
Meni

Chemprotex 300 kemijsko odijelo

  • Chemprotex 300 kemijsko odijelo

Kratki opis

Chemprotex 300 kemijsko odijelo namijenjeno je za zaštitiu od prskanja tekućih kemikalija i sitnih čestica i prašina, koristi se sa ili bez Flo-Pod samopogonjenog respiratora i filtera. prikaži više

- +

Cijena

Cijena na upit

Količina

- +

Ukupno

Cijena na upit

Opis

Chemprotex 300 kemijsko odijelo namijenjeno je za zaštitiu od prskanja tekućih kemikalija i sitnih čestica i prašina, koristi se sa ili bez Flo-Pod samopogonjenog respiratora i filtera.
Odijelo je izrađeno od posebnog PVC materijala koji je dostupan u debljinama od 150 do 300 mikrona ili Chemprotex 300 materijala (za kemijsku zaštitu).

Horizontalni patent zatvarač s preklopom na prsima.
Elastični ovratnik sa mogučnošću zatezanja za još bolje prijanjanje.
Kontrola tlaka unutar odjela s ispusnim ventilom.